Milva rådgivningsteam

Vores rådgivningsteam består af rådgivere med erfaring fra toneangivende rådgivnings- og arkitekthuse i Danmark og kortlæggere med hands on-erfaring fra den udførende del af byggebranchen.

Vi er en digitalt forankret virksomhed, der siden 2019 er blevet brancheførende inden for miljø- og ressourcekortlægninger i Danmark.

Vores tilgang til miljø- og ressourcekortlægninger skaber et digitalt grundlag for videre rådgivning omkring genanvendelse og genbrug samt vise vejen til, hvordan bygherre kan træffe datadrevne valg om, hvordan bygnigen skal skabe værdi fremadrettet.
Rådgiver som tager prøve af materiale

Hvem er vi?

Seniorrådgiver
Balan Kamaran

If you go big, go Balan! Jo større og mere kompliceret projektet er, des bedre for Balans arbejdsglæde. Balan er COO med ansvar for den daglige drift af vores rådgivning. Han er uddannet bygningsingeniør ved DTU i Lyngby, og før han kom til Milva, har han arbejdet som miljørådgiver ved NIRAS og DGE.

Direktør og Seniorrådgiver
Tue Holdensen

Tue er idemanden bag Milva og har arbejdet med nedrivning og bygningsforureningsiden 2017. Udover rollen som CEO fungerer han også som rådgiver og er central i udviklingen af Milvas digitale platform, inkl. vores kortlægningsværktøj. Før Milva har han været serieiværksætter. Er uddannet Forretningsudvikling-ingeniør og Maskiningeniør

Seniorrådgiver & forretningsudvikler
Tim Tolman

Tim er den oplagte rådgiver, hvis du vil være ambitiøs med at undersøge mulighederne for genbrug og genanvendelse i dit projekt. Han har stor erfaring med at transformere og genbruge den eksisterende bygningsmasse for offentlige og private bygherrer. Har en baggrund som civilingeniør i bæredygtigt design og en fortid hos den bæredygtige arkitektstue Lendager

Seniorrådgiver
Rasmus Pedersen

Rasmus er en gennemført struktureret person, til glæde for både kunder og kollegaer. Han har blandt andet udviklet materialedatabasen, som er en af kernerne i Milvas software. Siden 2014 har han arbejdet med kortlægning af miljøskadelige stoffer og miljørådgivning. Blandt andet hos Rambøll og Kingo Karlsen, og fra 2021 i Milva.

Rådgiver
Simon Windfeldt

Simon ligger ofte nr. 1 på kontorets dashboard, som den der kortlægger flest projekter. Han er uddannet bygningskonstruktør og har tidligere arbejdet som tømrer. Siden 2022 har Simon miljøkortlagt i Milva. Kortlægger alt fra små sommerhuse til kæmpe kontorbygninger.

Juniorrådgiver
Daniel Lundvad Nielsen

Daniel er praktisk talt opvokset i en nedrivningsmaskine og har varetaget de fleste opgaver i processen - fra planlægning og projektstyring på kontor til den faktiske nedrivning. Daniel har kortlagt freelance for Milva i 1,5 år før han nu er blevet en fast del af teamet.

Seniorrådgiver
Johnny Vittrup

Johnny er Milvas mand i Nordjylland. Det har han været siden 2021, hvor han har kortlagt små og store projekter. Johnny har mere end 10 års erfaring med rådgivning om renovering og nedrivning.